5 εργαλεία για τη διαχείριση του μάρκετινγκ κοινωνικών μέσωνΕάν εργάζεστε ή ασχολείστε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωρίζετε πόσο περίπλοκο και χρονοβόρο είναι να κάνετε τον ζογκλέρ μεταξύ 5+ διαφορετικών κοινωνικών δικτύων σε μια μέρα.

Είναι δύσκολο να μείνετε πάνω από όλα – ειδικά χωρίς καμία βοήθεια! Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων που μπορούν να σας βοηθήσουν να τα ελέγξετε.

Βάλτε τα όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μία σειρά χρησιμοποιώντας αυτά τα 5 εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων!

1. Το Hootsuite είναι το πιο διαδεδομένο εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων. Το Hootsuite σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε (να δημοσιεύετε, να παρακολουθείτε, να αναλύετε) πολλούς κοινωνικούς λογαριασμούς σε διαφορετικά δίκτυα όπως το Twitter και το Facebook. Μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις, να τραβήξετε αναλυτικά στοιχεία και να πλήρη παρακολούθηση. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να υπάρχουν πολλοί χρήστες. Εάν έχετε μια μεγάλη ομάδα να διαχειριστείτε, αυτή η εφαρμογή είναι ένας πολύ καλός τρόπος συνεργασίας για όλη την ομάδα ή το τμήμα σας. Αυτό το εργαλείο είναι πολύ απλοποιημένο και απίστευτα εύκολο στην οργάνωση.

2. Το Sprout Social είναι ένα άλλο δημοφιλές εργαλείο για τους διαχειριστές κοινωνικών δικτύων. Αυτό το εργαλείο έχει παρόμοιες δυνατότητες με το Hootsuite. Μπορείτε να δημοσιεύσετε, να διαχειριστείτε και να αναλύσετε μέσω του πίνακα ελέγχου, αλλά σύμφωνα με κριτικές , τα εργαλεία ανάλυσης και αναφορών του Sprout Social είναι πολύ πιο εμπλουτισμένα από το Hootsuite’s και η διεπαφή είναι πιο εύχρηστη.

3. Το Tweetdeck είναι το εργαλείο για εσάς εάν είστε πολύ δημοφιλής στο Twitter. Αυτό το εργαλείο είναι εξαιρετικό εάν διαχειρίζεστε έναν μεγάλο λογαριασμό με συντριπτικό αριθμό ακόλουθων / αλληλεπιδράσεων. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές ροές και φίλτρα με βάση αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

4. Το Buffer σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αναρτήσεις, να δημοσιεύετε πολλές δημοσιεύσεις ταυτόχρονα σε διαφορετικά κοινωνικά κανάλια και να παρακολουθείτε τις αναφορές / τις αλληλεπιδράσεις σας. Το Buffer σάς επιτρέπει επίσης να ανεβάζετε περιεχόμενο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις από πριν σε συγκεκριμένη ώρα που λειτουργεί καλύτερα.

5. Το SocialOomph σάς επιτρέπει να βελτιώσετε τις αναρτήσεις των κοινωνικών μέσων σας και να παρακολουθείτε τις αλληλεπιδράσεις σας σε όλες τις πλατφόρμες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε λέξεις-κλειδιά, να εγκαταστήσετε αυτόματη παρακολούθηση στο Twitter και επίσης να βρείτε περισσότερα άτομα για να ακολουθήσετε και να αλληλεπιδράσετε. Το μοναδικό μπόνους στο SocialOomph είναι ότι άλλα εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων θα σας χρεώσουν για επιπλέον λογαριασμούς, αυτή η πλατφόρμα σας παρέχει απεριόριστους λογαριασμούς δωρεάν!